avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare PFA

Buna ziua!
va rog sa-mi spuneti daca eu, ca si persoana fizica autorizata (cu adeverinta emisa de Ministerul Finantelor Publice in anul 2003) - agent de asigurari pe baza de contract - intru sub jurisdictia OUG 44/2008 si unde trebuie sa ma adresez pentru continuarea activitatii ca PFA? Tot la Administratia Financiara?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 14:15, 12 Octombrie 2009
PFA-urile se inregistreaza la Oficiul Registrului Comertului din localitatea sau judetul unde locuiti cf date din CI..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa administratia financiara popescusonia popescusonia Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca pot sa ma inregistrez ca PFA la administratia financiara a sectorului de care apartin, fara sa fie nevoie de ... (vezi toată discuția)
Nedumeriri pfa neinregistrat la registrul comertului rrramor rrramor Imi permit sa va deranjez cu o intrebare careia nu ii gasesc raspuns in cadrul institutiilor publice. Sunt traducator autorizat de MJ in august 2006 si CIF ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat-pfa sau pfi? danar122 danar122 Buna ziua, Un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, cu CIF de la Finante, neinregistrat in Registrul Comertului, ce statut are- Persoana fizica ... (vezi toată discuția)