avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plantatie de canabis de o saptamana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plantatie de canabis de o saptamana

Buna seara , in urma cu 2 zile am fost retinut de cei de la diicot gasind la domiciliul meu o plantatie de canabis puse in givece de catre mine de aproximativ o saptamana , acestea abia rasarise , sant aqm acuzat de trafic de droguri de risc , cultivare , consum si detinere "+ instalatie artizanala" mentionez ca aveam cateva ghivece sub birou cu un bec si o sursa de Pc cu un ventilator mic pereti infoliati. toate acestea fiind confiscate inclusiv niste prelungitoare , calculatorul si telefonul am fost la un proces tot in aceea noapte a arestari mele timp de 24 ore la tribunal ne avand posibilitatea de a fi instiintat , mi sa pus un avocat din oficiu , urmez un program de a nu parasi domiciliul acum timp de o luna cu prezentare la postul de politie pt a semna . Mentionez faptul ca nu am dat nici o declaratie la cei de la diicot doar in fata judecatorului am spus tot adevarul cum si de unde am avut semintele , ca fumez marihuana de aproximativ 10 ani de zile si nu am omorat pe nimeni , cazierul curat , nu am m.ai plantat niciodata de cand ma stiu a fost prima data , din informatiile culese de pe internet am aflat ca o planta de canabis are si sex acesta dupa o perioada de crestere in vegetatie aproxmativa de o luna si... poate fi stabilit daca este de gen feminim s.au masculin , precizez ca sexul masculin al canabisului nu produce muguri "fructul / drogul" doar planta de sex feminin produce acest fruct , binenteles si factori de mediu al cresteri plantei poate determina sexul luni sant chemat la curtea de apel ploiesti . va rog din suflet un avocat care sa ma ajute , sant disperat si nu stiu ce sa fac totul se petrece prea repede si nu am avut timp si bani pt a contacta un avocat , ce trebui sa fac !?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:41, 1 Decembrie 2017
Da, doar cele feminine, dar cultivatorul decide asta.
Cate ghivece aveati?
Aveti cunostinta de alte probe impotriva dvs? Nu reiese din mesaj cum au aflat de aceasta activitatea
Legea pedepseste atat cultivarea cat si detinerea de echipamente in vederea cultivarii/producerii
In ultima vreme detinerea de cantitati mici, pentru consum propriu, a inceput sa nu mai fie pedepsita, se dau mult mai des solutii de renuntare la urmarirea penala. In cazul dvs situatia este mai complicata, mai ales daca stiti ca ar putea exista persoane carora le-ati vandut/oferit cannabis, chiar si neprodus de dvs.
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
aveam in jur de 12 plante in 5 ghivece nu exista alte probe nu am telefon daca va referiti in a fi ascultat , nu am vandut niciodata nu am cumparat pt alcineva niciodata nu cunosc dealeri clanuri....
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
ContSters449304, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
12 plante ar fi insemnat o productie de peste 1 kg. Acuzarea o sa evidentieze si acest aspect, in contra apararii dvs, legat de producerea pentru consum propriu.
Daca nu va permiteti sa angajati un aparator urmeaza sa se desemneze unul din oficiu.
Nu aveti decat sa va prezentati cand sunteti citat si sa declarati cum ati savarsit fapta. Cat timp nu exista alte probe care sa demonstreze ca ati vandut in trecut, sau ca aveati intentia sa vindeti, sustineti acelasi lucru, ca produceati pt consum propriu.
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
3 persoane din comuna cornatelu au fost perchezitionate inclusiv eu ca toata lumea stia ca fumez iarba , unul dintre cei care s.au gasit cantitati de iarba , bani si instalati mari , pe acesta nu il cunosteam iar altul , un vecin de al meu care lafel consuma si eu care nu am fost gasit decat cu acele ghivece [ link extern ]
Observ ca au mai gasit si doua borcane in care se afla cannabis. Acelea tot la dvs?

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Executare sau suspendare Ramyna Ramyna fratele meu a fost prins cu 191 de plante cannabis dintre care 54 recoltate..plantele fiind in diferite stadii de dezvoltare..a fost arestat preventiv pt 30 ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere o expertiza a plantelor gasite acasa ContSters457576 ContSters457576 Cui trebui sa ma adresez pentru o expertiza a plantelor gasit la mine acasa !? pentru a putea dovedi in isntanta daca erau plante de canabis sau alte balari ... (vezi toată discuția)