avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot cere o expertiza a plantelor gasite acasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot cere o expertiza a plantelor gasite acasa

Cui trebui sa ma adresez pentru o expertiza a plantelor gasit la mine acasa !?
pentru a putea dovedi in isntanta daca erau plante de canabis sau alte balari gen canepa , Acestea sunt identice practic se aseamana din m.ai multe puncte de vedere (frunzele etc) eu semintele care le plantasem in ghivece erau din diferite ierburi care le fumam chiar am colectionat si de pe camp niste seminte de la o planta ce era foarte asemanatoare cu canabisul si doresc sa ma conving si eu ca acele plantute de 2 saptamani nu erau niste balari identice si imi recunosc vine si primesc pedeapsa care probabil nu o merit , pot cere aceste probe in fata instantei si cum sa procedez!? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:47, 9 Februarie 2018
Inteleg ca politia a gasit la dvs. acasa niste plante si s-a deschis dosar penal pe numele dvs. Probabil sa se efectueze o cercetare preliminara si ulterior, dupa caz, sa se declanseze cercetarea penala. Veti fi citat la politie/ parchet pentru a da o declaratie.
Daca plantele au fost recoltate/ adunate din casa dvs., au fost sigilate si inventariate, puteti solicita organului judiciar (politist, procuror) sa aprobe efectuarea unei expertize tehnice judiciare in specializarea fito-sanitara.
Multumesc de raspuns, aceste acte / probe le pot prezenta si eu in fata instantei sau doar procurorul are acces si mie imi arata ce vrea el pe hartie!?
Intreb pentru ca avocata din oficiu imi cere sa recunosc printr.un acord de recunoastere a faptelor la procurorul de la diicot care se ocupa de cazul meu ceea ce scrie in ordonanta care am primito ( in mare parte din acea ordonanta pe care eu am citito sunt multe aberati si minciuni) impotriva mea "il cunosti pe cutarica - nu il cunosc " "ai consumat droguri cu alt cutarica - da recunosc" recunosc ca am plantat alea , recunosc ca sunt consumator si cam atat din tot ce scrie acolo , in rest niste aberati ca sa sesizat vecina care nu exista , ca am consumul de curent ridicat fata de luna precedenta (am toate facturiile si chitantele ) si nu e ni ci o diferenta , asa m.ai departe alte aberatii , cum trebui sa procedez din moment ce eu nu am dat vro declaratie si nu am nici incredere in avocatul din oficiu si nici ce scrie in acea ordonanta care mi.a fost prezentata in urma cu o saptamana .!?
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
ContSters457576, utilizator
Probe puteti prezenta si dvs. dar se poate invoca motivul ca nu este vorba de aceleasi probe, motiv pentru care conteaza doar cele recoltate in conditiile mentionate de mine in mesajul anterior.
Puteti sa va angajati dvs. un avocat si sa renuntati la avocatul din oficiu. Avocatul va poate sfatui asupra raspunsurilor pe care sa le dati, avand in fata toate documentele pe care i le prezentati plus pe cele emise de procuror.
Dupa parerea mea, adevarul este cel mai bun raspuns pe care-l puteti da la fiecare punct din ordonanta procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Plantatie de canabis de o saptamana ContSters449304 ContSters449304 Buna seara , in urma cu 2 zile am fost retinut de cei de la diicot gasind la domiciliul meu o plantatie de canabis puse in givece de catre mine de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Plante de canabis de o saptamana cu expertiza fito sanitara ContSters457576 ContSters457576 pentru cateva plantute abea rasarite de canabis cu nivel thc 0 adica nule primesc o pedeapsa din partea procurorului de 2 ani si 2 luni , un termen de ... (vezi toată discuția)