avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare conform Legii-cadru nr. 153/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare conform Legii-cadru nr. 153/2017

Asa cum spuneam si in contextul unei intrebari anterioare, imi desfasor activitatea intr-o institutie publica. Actualmente ocup un post cu studii SSD, subinginer. Am terminat in acest an completarea studiilor si in institutia in care lucrez mi se propune o promovare pentru un post cu studii S, inginer.
Va rog sa-mi spuneti care v-a fi remuneratia pe care o pot primi, conform legislatiei in vigoare, daca ca si subinginer sunt incadrat la gradul I si gradatia 5, iar pentru postul cu studii S voi fi incadrat la gradul II si gradatia 5. Dar, daca in institutie mai exista un inginer ca si formatiune profesionala, doar ca ocupa functia de sef serviciu si are indemnizatie de conducere. Adica, care varianta de calcul al salariului este corecta cea rezultata din faptul ca nu mai exista un inginer in plata sau cea in care se poate lua in calcul existenta unui inginer dar care are indemnizatie de conducre, iar salariul lui de baza poate fi folosit la calculul remuneratiei ce mi se cuvine. Cum este corect ? Va rog respectuos sa ma lamuriti.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Care este salarizarea corecta ? revenire riv2016 riv2016 Actualmente ocup un post cu studii SSD, subinginer. Am terminat in acest an completarea studiilor si in institutia in care lucrez mi se propune o promovare ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice iuliurs iuliurs Buna ziua, Sint angajat cu contract de munca la o primarie ca inginer topograf de un an de zile.Am vechime de peste 25 de ani. In ce categorie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Clarificare incadrare si drepturi salariale marinasimionescu marinasimionescu Buna ziua, Pe scurt situatia se prezinta in felul urmator: Sunt persoana contractuala intr-una din primariile de provincie si chiar daca nu ma situez in ... (vezi toată discuția)