avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord vanzare imobil Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord vanzare imobil Prima Casa

Sunt in proces de vanzare imobil PrimaCasa, achizitonata de peste 5 ani.
Initial Banca mi-a dat un acord de vanzare care avea valabilitate 30 de zile.
Banca2 care finanteaza cumparatorul a mai dorit sa se adauge 2 puncte la acel acord iar banca mea tot a amanat pana cand acordul initial a expirat, si-a dat totusi acordul si pentru ultimele 2 puncte (SEPARAT) pe alta hartie dar acum sunt in situatia stupida in care am cerut un nou acord pentru ca cel vechi nu mai e valabil. Si cumparatorul si eu si banca cumparatorului asteapta acum dupa noul acord si primesc doar promisiuni (de vreo 3 saptamani asteptam). Vreau sa stiu 1. daca e legal faptul ca banca mea mi-a dat acordul doar pe 30 de zile? 2. poate tergiversa / amana banca mea la nesfarsit furnizarea acelui acord din moment ce asta imi ingradeste dreptul legal sa vand casa dupa 5 ani? Sunt pe punctul de a da banca in judecata dar nu stiu exact legea.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
radu997, utilizator

Alte discuții în legătură

Promisiune de vanzare - posibil faliment al vanzatorului Cezar87109 Cezar87109 Bună ziua, Îmi exprim respectul și aprecierea față de membrii acestei comunități valoroase, și doresc să beneficiez de experiența și ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit adela_op adela_op Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un credit In luna 11.2010 am efectuat o refinantare de credit la Banca1, la care deja aveam un credit. Cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)