avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legislatie deposedare bunuri spatiu comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legislatie deposedare bunuri spatiu comun

Buna seara,
Am o intrebare legata de deposedarea de bunuri din spatiul comun al subsolu
lui blocului, spatiu asigurat cu cheie.
In cazul in care administratorul imobilului decide aruncarea neoficiala / ilegala ( lipsa somatie, etc) a bunurilor plasate temporar in spatiul comun din subsolul blocului, care sunt optiunile legale pentru recuperarea prejudiciului si care sunt mijloacele legale de coercitie.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
TM2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: TM2017 , utilizator 13:25, 7 Decembrie 2017
In primul rand depozitarea unor bunuri, fie si temporar, care de cele mai multe ori se transforma in permanent, este nelegala, subsolul fiind un spatiu tehnic.
Presedintele asociatiei, administratorul, au fost de acord cu depozitarea acelor bunuri in subsol si, daca da, a existat vreo conditie de timp?
Buna ziua,
Ma refer la subsolul blocului in care exista boxele locatarilor, acesta este considerat si spatiu tehnic?
Nu a existat o discutie prealabila referitoare la depozitare, fiind vorba de spatiul comun, deci implicit si al meu, astfel neconsiderand a fi necesar sa solicit o "aprobare" de la o terta persoana. "Depozitarea care se transforma in permanenta?"- va rog daca se poate sa ma ajutati cu o opinie profesionala/legala, nebazata pe presupuneri.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa subsol ANCA2002 ANCA2002 Locuiesc intr-un bloc de cand s-a construit. In acel moment s-au impartit haotic boxele (subsolul blocului) si parintii mei nu au optat pentr-u a-si face boxa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)
Aprobari constructie florinpurda florinpurda Am contruit o boxa la subsolul blocului acum2ani si nu am stiut ca imi trebuie vreo aprobare .ce ar trebui sa intru in legalitate. Florin (vezi toată discuția)