Am cont salariu la Unicredit. Contul este euro- ron! Am lucrat in Italia, platit in euro. Am facut retragere numerar Euro la ATM Unicredit Italia. Nu la alta banca italiana . doar Unicredit. Revenit in tara am mers la Unicredit Romania pentru ca nu mai aveam suma care stim ca o am pe card! Am cerut extras de cont de unde am aflat cu stupoare ca functionara care incerca sa ma lamureasca {nu stie Italiana, dupa cum mi-a spus}, dar este numai vina mea ca nu am stiut sa-mi selectez moneda de retragere{ In Italia la ATM se fac doar retrageri in Euro}si printr-o minune salariul meu in euro s-a transformat in ron si apoi din ron in euro cu un comision de 3% pe tranzactie. Eu tastam RITIRO 500 Euro pe extras apare 529 Euro! S-a mai confruntat cineva cu problema asta??? UN sfat ,va rog din suflet, !!! Pe o perioada de aproape 7 luni lucrate in Italia Banca Unicredit mi-a mancat cateva sute bune de euro! Multumesc!
Comision banca
Nina1
Ce comision percepe o banca la retragere bani de pe card in cazul in care contul este deschis la o alta banca decat cea de unde fac retragerea banilor?
Cu ... (vezi toată discuția)