avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum recuperez banii? Banca mi-a aplicat comision ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum recuperez banii? Banca mi-a aplicat comision exagerat de mare

Am cont salariu la Unicredit. Contul este euro- ron! Am lucrat in Italia, platit in euro. Am facut retragere numerar Euro la ATM Unicredit Italia. Nu la alta banca italiana . doar Unicredit. Revenit in tara am mers la Unicredit Romania pentru ca nu mai aveam suma care stim ca o am pe card! Am cerut extras de cont de unde am aflat cu stupoare ca functionara care incerca sa ma lamureasca {nu stie Italiana, dupa cum mi-a spus}, dar este numai vina mea ca nu am stiut sa-mi selectez moneda de retragere{ In Italia la ATM se fac doar retrageri in Euro}si printr-o minune salariul meu in euro s-a transformat in ron si apoi din ron in euro cu un comision de 3% pe tranzactie. Eu tastam RITIRO 500 Euro pe extras apare 529 Euro! S-a mai confruntat cineva cu problema asta??? UN sfat ,va rog din suflet, !!! Pe o perioada de aproape 7 luni lucrate in Italia Banca Unicredit mi-a mancat cateva sute bune de euro! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Comision banca Nina1 Nina1 Ce comision percepe o banca la retragere bani de pe card in cazul in care contul este deschis la o alta banca decat cea de unde fac retragerea banilor? Cu ... (vezi toată discuția)
Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)