avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sprijin de la politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sprijin de la politie

Am un teren de 5 ha ocupat abuziv si lucrat de persoane necunoscute. Eu nefiind din zona m-am adresat politiei spre a identifica acesti autori. }nsa politia a raspuns ca nu este tulburare de posiesie si atat. Intrebarea e daca politia ar fi obligata printr-un act normativ sa imi indice autorii pentru ca eu sa ii pot actiona in instanta.

Alte discuții în legătură

Detin un teren intabulat (am cf), aflat intr-o zona relativ izolata, ... ovigintech ovigintech Detin un teren intabulat (am CF), aflat intr-o zona relativ izolata, la care ajung rar si am costatat ca in acest moment este ingradit de catre o persoana ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi sau demonstra o tulburare de posesie? maxxwollf maxxwollf am un teren (capatul terenului) care a fost ocupat abuziv pe toata latimea si pe o lungime de 40m .Am reusit sa scap de cel ce la ocupat prin hotarare ... (vezi toată discuția)
La o adica ce sa aleg: retrocedarea terenului sau despagubiri ...? Balaurul Balaurul La 5 ani de la depunerea cereri de retrocedare conform legii 247/2005 se pare ca voi primi raspunsul (sunt invitat pt discutii la Prefectura) Situatia, pe ... (vezi toată discuția)