avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării credit pers juridica daca administratorul figureaza la ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

credit pers juridica daca administratorul figureaza la biroul de credite

buna seara
citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut.
asadar care este adevarul?in functie de banca?sau de alte relatii...
sau ne invartim in jurul cozii
cu stima celor care imi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 11:40, 23 Februarie 2018
mai mentin ca sunt administratorul firmei,firma nu are datorii,are vechime de 6 luni si are un profit lunar peste 12000 lei.
Buna ziua,

In Romania, majoritatea bancilor/IFN-urilor care se axeaza pe finantarea firmelor (cel putin scriptic), tin neoficial cont de intarzierile avute pe persoana fizica si raportate la Biroul de Credit, CRB etc. , chiar daca oficial va promit ca nu se tine cont de acest lucru.

O zi placuta!
In vederea acordarii unui credit bancar, se fac verificari la Biroul de credit si pentru persoana fizica si pentu cea juridica; sunt sanse mult mai mici sa exista vreo banca comerciala sau instititutie financiara care sa nu faca astfel de verificari, insa nu e imposibil. Trebuie sa obtineti astfel de informatii direct de la aceste institutii financiare/banci comerciale.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite pot obtine societatile comerciale cu administratori care sunt in biroul de credite? pegas pegas buna seara citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut. asadar ... (vezi toată discuția)
Unul din asociati are probleme cu banca, bagat in cip/crb hambra hambra Suntem doi asociati la o S.C. , amandoi fiind si administratori. Dar asociatul meu are probleme cu banca, am inteles ca nu mai poate face imprumuturi la ... (vezi toată discuția)
Limita credit crb kony kony salut, imi poate spune si mie cineva daca suma limita datorata creditorului (pentru a fi in datele Centralei Riscului Bancar) este de 20 000 lei? Pentru ... (vezi toată discuția)