avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Termen exercitare cale de atac impotriva sentintei in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Termen exercitare cale de atac impotriva sentintei in procedura insolventei

TERMENUL DE EXERCITARE a caii de atac impotriva hotararii prin care s-a decis închiderea proceduri de insolvenţă a debitoarei si radierea debitoarei din registrul comerţului CURGE de la comunicarea sentintei in BPI sau comunicarea acesteia la sediul Creditorului?
Nu reusesc sa inteleg exact termenele in cazul insolventei. Ma puteti ajuta va rog?
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Alexandru20, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere firme gubernate gubernate Buna ziua, Citez \"In baza art.174 din legea nr.85 pe 2014 instanta inchide procedura insolventei deschisa impotriva........si dispune radierea debitoarei ... (vezi toată discuția)
Faliment banca populara romana - decizii judecatoresti Ralucutza1307 Ralucutza1307 Buna ziua, Exista, printr-o minune, cineva care ar putea sa ne ajute cu textul unor hotarari judecatoresti referitoare la falimentul Bancii Populare Romane, ... (vezi toată discuția)
Procesul penal in cazul unei societati aflate in faliment rrocambole rrocambole O societate comerciala aflata in faliment are un proces penal in care societatea este parte vatamata si parte civila. Lichidatorul, in temeiul art.174 din ... (vezi toată discuția)