avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Verificare societate din Italia
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Verificare societate din Italia

Buna ziua,
Firma pe care o reprezint are contracte cu firme din Italia.
In Romania avem anumite instrumente pentru a verifica bonitatea firmelor (ex: risco.ro); In Italia exista vreun serviciu (gratuit sau contra-cost) similar celor de la risco? Am dori sa verificam in prealabil partenerii cu care incheiem contracte.
Multumesc!
Smaranda Iordache
Cel mai recent răspuns: smara_radu , utilizator 11:19, 14 Decembrie 2017
Exista ca si in romania Registrul Comertului Italian unde pot fi verificate companiile dupa denumirea acestora. [ link extern ]
Multumesc pentru raspuns, este exact ceea ce cautam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare/inregistrare firma straina in romania-avantaje konsilieru konsilieru Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu niste informatii legat de infiintarea unei firme in RO de catre o persoana din Italia. Caz concret : cetateanul ... (vezi toată discuția)
Denumire firma anitsirc anitsirc Buna seara! sau Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca denumirea unei firme (srl) trebuie sa fie unica pe tara sau pe judet? (vezi toată discuția)
Verificarea gratuita a existentei unui actionar in cadrul mai mutor firme asbinvest asbinvest Este posibil verificarea gratuita a unui actionar , referitor la existenta lui in mai multe firme , in baza unui site specializat ? Este cunoscut faptul ca ... (vezi toată discuția)