avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel la o sentinta data de tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel la o sentinta data de tribunal

Buna ziua.Am facut apel la o hotarare judecatoreasca la tribunal.Tribunalul a respins apelul.Mai pot face recurs sau aple undeva?exp.Curtea de Apel.Dosarul are Materie: Contencios administrativ şi fiscal.Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
GYOGYO, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters450643 , utilizator 17:11, 13 Decembrie 2017
O prima cale de atac, cea a apelului, a fost epuizata. Mai este posibila formularea recursului daca in speta dv acesta este posibil (daca in horararea de respingere a apelului, este prevazut ca hotararea se poate ataca cu recurs in termenul prevazut). .
Dupa epuizarea apelului, daca recursul nu este posibil, se pot formula caile extraordinare de atac, contestatie in anulare sau revizuire in cazurile si conditiile prevazute de lege. Va recomand sa consultati un specialist in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac hristo hristo Buna seara, Ce cai de atac mai sunt posibile dupa o hotarâre definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie? (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)