avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat european de arestare Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat european de arestare Germania

In luna august autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare. În luna septembrie Curtea de Apel Cluj a respins cererea de executare a mandatului printr-o hotărâre rămasă definitiva prin necurare. Întrebarea este :persoana pe numele căreia a fost emis mandatul poate părăsi România? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 14:08, 16 Decembrie 2017
Cererea de executare a mandatului a fost respinsa de CA Cluj, dar mandatul este inca activ si poate sa fie pus in executare de orice alta tara din UE.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare local sau internațional? (germania) sabynn sabynn buna ziua , trec direct la intrebare , in 2011 am fost arestat in germania pt inselatorie mai exact am facut cumparaturi cu card personal pe semnatura fara a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! David alexandru David alexandru Am o intrebare pentru dumneavoastra, am de executat pedeapsa de un (1)an cu executare pentru un geam spart, problema este ca eu cu sotia am trimis bani unui ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - mandat de arestare european val123 val123 BUNA ZIUA. O CUNOSTINTA A FOST CONDAMNATA LA 7 ANI DE INCHISOARE ,HOTARARE CE A RAMAS DEFINITIVA IN AUGUST 2000.DE ATUNCI SI PANA IN PREZENT A PLECAT DIN TARA ... (vezi toată discuția)