avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fraude cu poza de buletin?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fraude cu poza de buletin?

Cred ca mi s-a facut o poza la actul de identitate(buletin/pasaport), care ar fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla? Trebuie sa precizez ca nu am niciun cont bancar activ si nici un abonament de telefon. Puteti sa ma ajutati?
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
Anonim203, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:17, 17 Decembrie 2017
In ce conditii credeti ca vi s-a facut poza la actul de identitate?
Chiar daca aveati cont bancar nu vi se intampla nimic, in schimb va puteti pomeni cu un abonament la telefonie daca nu aveti, sau chiar cu vreun credit la un IFN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Credit fals Alecu Ru Alecu Ru Buna ziua. Soția mea a făcut o cerere la un IFN unde sa aprobat suma de 500 de lei în numele meu cu o poza cu buletinul meu și o poza cu mine și buletinul ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul cu ci expirat/depus pentru inoire claudiuc claudiuc Buna ziua. Cartea de identitate a expirat de curant si trebuie sa fac un drum in alt oras sa il reinnoiesc. Permisul de conducere este valabil. Se poate ... (vezi toată discuția)