avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1348 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... parcare in fata geamului de la demisol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

parcare in fata geamului de la demisol

La ce distanta fata de geamul de la demisol paote fi parcata o masina.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana maria constantinescu , utilizator 06:29, 12 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr 50/1991 si Legea nr 350/2001 cu normele de aplicare si modificarile ulterioare - prevede ca spatiile cu destinatia de parcare vehicule nu pot fi amenajate la o distanta mai mica de 5 m fata de limita exterioara a unui imobil
Buna ziua ați rezolvat probla cu parcarea ? Ma puteți contacta pe acest mail :ana_maria.constantinescu@yahoo.com
duster a scris:

La ce distanta fata de geamul de la demisol paote fi parcata o masina.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legală de la geamul blocului Ioana similica Ioana similica Buna ziua! Va rog sa mă ajutați cu o lămurire. Stau la parter și în fața blocului este asfalt. Bineînțeles că la geamurile mele se parchează masini, ... (vezi toată discuția)
Bună seara, s a întâmplat un incident în timp ce eram plecați ... dana1965 dana1965 Bună seara, S a întâmplat un incident în timp ce eram plecați de acasă. A bătut vântul foarte tare și s a spart geamul de la balcon și au căzut ... (vezi toată discuția)
Parcare mmike mmike Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare. Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)