avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de constructie

Buna ziua,la cine sa apelez la obtinerea autorizatie de constructie pentru un service auto fara vopsitorie in comuna Dobroesti , nu am timpul si nervii necesari. Detin un teren in zona de locuinte dar hala o pot construi la minim 15 metri de acestea.multumesc
Cel mai recent răspuns: George1st , utilizator 15:42, 24 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati o firma de proiectare autorizata (gasiti pe internet din judetul dvs.) care sa intocmeasca un proiect pentru service-ul dvs. Proiectantul va obtine toate avizele necesare pentru proiect. In baza proiectului puteti solicita autorizatie de ctie. de la primarie.
Inainte de inceperea lucrarilor aveti nevoie de avizul Inspectoratului de stat in ctii. Constructia o puteti demara cu o firma de ctii. autorizata. Trebuie sa incheiati contract de prestari servicii cu un diriginte de santier pe toata durata executiei lucrarilor.
Va multumesc mult Domnule Popa Gherghe pentru raspunsul rapid si concret, voi contacta o firma de proiectanti doar pentru intocmirea autorizatiilor in schimb constructia se va efectua in regie proprie cu tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto in curte Mirela Oprișan Mirela Oprișan Bună ziua? As dori să știu unde ar trebui să mă adresez pentru a afla daca am voie să construiesc la mine in curte, un service auto. Mentionez că ... (vezi toată discuția)
Am o nelămurire. la construirea unei case în regie proprie ... MariusValentin MariusValentin Am o nelămurire. La construirea unei case în regie proprie există obligatia de întocmire a cărții tehnice ? Si daca da ce ar trebui sa cuprindă ... (vezi toată discuția)
Pentru a construcția și dotarea unui salon de frizerie- coafor ce norme obligatorii trebuie să indeplinesc? petre1981 petre1981 Am depus un proiect pentru a accesa fonduri europene și mi s-a aprobat pentru construcție și dotare salon frizerie - coafor. 1) Fiind construcție de la ... (vezi toată discuția)