avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice CERTIFICAT OHSAS 18001
Discuție deschisă în Achiziţii publice

CERTIFICAT OHSAS 18001

Buna ziua,
ce prevede certificatul OHSAS 18001, sau care este legislatia in domeniul sistemelor de management a securitatii si sanatatii ocupationale?
particip la licitatie si mi se cere un astfel de certificat sau o declaratie prin care confirmam ca indeplinim cerintele reglementate de acest certificat. care sunt aceste cerinte prevazute in acest certificat? cum ar trebui sa fac aceasta declaratie?
va multumesc anticipat?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
utc, utilizator
Cel mai recent răspuns: vizamali , utilizator 14:27, 26 Octombrie 2009
va rog o concluzie!
certificat OHSAS 18001 - firma tr sa fie certificata de catre un organism de certificare -SR OHSAS 18001 -sanatate si securitate ocupationala - tr sa aveti implemantat un sistem de management.
puteti da o declaratie pe proprie raspundere ca indepliniti acste conditii sau daca sunteti in curs de implementare( audit) puteti prezenta o adeverinta de la cei care va auditeaza ca sunteti in curs de implementare.
la declarație trebuie si o anexa, cum o fac?
declaratia pe proprie raspundere nu-i de ajuns asta stiu din experienta. din pcate ;-(

Alte discuții în legătură

Competente floriontehnic floriontehnic dupa absolvirea unui curs ssm de 224 ore,persoana respectiva poate efectua audit ssm?daca da ,de care (vezi toată discuția)
Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit(microintreprindere) lcdragomir lcdragomir Buna seara. Am un SRL, cod CAEN 7022-consultanta in afaceri si management. a) Desfasor activitati preponderente de audit ptr. sisteme de management(ISO ... (vezi toată discuția)