avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salariul unui angajat (conservator) intr-un muzeu de ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariul unui angajat (conservator) intr-un muzeu de arta din subordinea Consiliului Judetean

Salariile angajatilor dintr-un Muzeu de Arta din subordinea Consiliului Judetean nu au suferit nici o modificare de la 01 iulie 2017, nici macar nu li s-au dat acte aditionale ca sunt platiti dupa lg 153, lg 284 fiind abrogata la aparitia noii legi a salarizarii. Oare nu trebuiau majorate conform noii legi, 153/2017??? Daca se poate sa ne dati un punct de vedere ar fi ok, ca doamna de la resurse, de acolo, nu se zbate sa faca ceva bun, nu comunica cu nimeni..... Multumim!
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Transfer contributii Faranumebun Faranumebun Buna seara, As dori si eu un punct de vedere, legal, daca se poate la urmatoarea speta: o persoana care lucreaza la un muzeu de arta, din subordinea unui ... (vezi toată discuția)
Care este personalul care face parte din personalul administrativ si din familia ocupationala administratie ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Am cateva nelamuriri si va rog frumos sa ma ajutati sa ma lamuresc in legatura cu urmatoarele: - potrivit Organigramei institutiei ... (vezi toată discuția)
Intrebare: in ce anexa a salarizarii trebuie sa fie incadrati ... oanaportar oanaportar Intrebare: in ce Anexa a salarizarii - trebuie sa fie incadrati si platiti angajatii din Administrativ ? Buna ziua ! Institutia noastra este un muzeu are ... (vezi toată discuția)