avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere sistare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere sistare

Bună ziua și La mulți ani!Am ft în Icc 3-7 ani pana în luna iunie.De la 1 iulie sunt angajata ca Asistent pers al copilului cu handicap. Azi mă sunat fostul angajator de unde am intrat în ICC ca tb sa fac o cerere de suspendare a activității pt ca figurez în 2 locuri. Așa se procedează? Cu ce dată tb sa fac cererea?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Icc vs asistent personal mamy86 mamy86 Pana pe 15iunie am ft in ICC3-7ani,copilul avand certificat gradul 1 cu asistent,de la 1iulie mi s a ft angajarea la primarie ca asistent pers cu cotract pana ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru angajare mamy86 mamy86 Bunaziua.Luna viitoare mi se termina ICC 3-7ani,si mi s a dat sa fac angajarea ca asistent personal al copilului cu handicap grad 1.Mi s a cerut o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea la o luna de concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului pentru tata viorica p viorica p Buna ziua! Ma aflu in CCIC pana la 2 ani,iar tatal nu este angajat nicaieri.Copilul face 2 ani in 7 iunie,iar intrebarea mea este cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)