Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere sistare

Bună ziua și La mulți ani!Am ft în Icc 3-7 ani pana în luna iunie.De la 1 iulie sunt angajata ca Asistent pers al copilului cu handicap. Azi mă sunat fostul angajator de unde am intrat în ICC ca tb sa fac o cerere de suspendare a activității pt ca figurez în 2 locuri. Așa se procedează? Cu ce dată tb sa fac cererea?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Icc vs asistent personal mamy86 mamy86 Pana pe 15iunie am ft in ICC3-7ani,copilul avand certificat gradul 1 cu asistent,de la 1iulie mi s a ft angajarea la primarie ca asistent pers cu cotract pana ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru angajare mamy86 mamy86 Bunaziua.Luna viitoare mi se termina ICC 3-7ani,si mi s a dat sa fac angajarea ca asistent personal al copilului cu handicap grad 1.Mi s a cerut o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea la o luna de concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului pentru tata viorica p viorica p Buna ziua! Ma aflu in CCIC pana la 2 ani,iar tatal nu este angajat nicaieri.Copilul face 2 ani in 7 iunie,iar intrebarea mea este cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)