avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare pensie privata dupa deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare pensie privata dupa deces

Sotul meu a decedat în urma cu mai putin de o luna. Cum pot intra in posesia pensiei private? Mentionez ca valoarea activului este de 1000 de lei. Iar pensia este la Metropolitan life.
Cel mai recent răspuns: DyaT , utilizator 21:44, 2 Ianuarie 2018
Trebuie facuta succesiunea, suma va fi impartita in functie de cotele ce revin mostenitorilor.
Avem doi copii împreună care sunt minori.
Puteti lua legatura cu fondul de pensii Metropolitan Life, ei va consiliaza in aceasta procedura, ei elibereaza, la cererea notarului, documentele necesare.

Va multumesc, multa sănătate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea pensiei private a mamei alexandrapopa92 alexandrapopa92 Bună seara, Am și eu o nelămurire în ceea ce privește fondul de pensii privat al mamei, care a decedat în urma cu 8 luni. Am făcut succesiunea pe ... (vezi toată discuția)
Ref mostenire sot Constantina1981 Constantina1981 Anul trecut sotul meu a decedat, am fost casatoriti 4 ani si jumatate ( impreuna 7 ani) fara a avea copii, Rudele sotului in viata sunt mama, sora si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care este cota la care are dreptul fratele decedatului ... luca luca luca luca Buna ziua! Care este cota la care are dreptul fratele decedatului in cazul unor conturi bancare comune cu sotia supravietuitoare? Mentionez ca nu exista ... (vezi toată discuția)