avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate contesta debitorul procesul de licitație ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate contesta debitorul procesul de licitație publica?

Buna ziua,
Am cumparat un imobil in licitatie publica si as dori sa stiu daca debitorul poate contesta procesul de licitatie in conditiile in care pentru imobilul acesta s au organizat peste 20 de licitații in 5 ani de zile.
Mentionez faptul că debitorul ă girat cu acest imobil un credit ipotecar. In acesti ani nu s a interesat nici debitorul dar nici alte persoane.
Exista sanse ca instanta sa refuze contestatia?
Care sunt consecințele in ceea ce ma priveste daca instanța accepta contestația?banii se vor returna?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Geo12345 , utilizator 19:03, 4 Ianuarie 2018
Da, debitorul are dreptul sa formuleze contestatie impotriva procesului verbal. In functie de motivele contestatiei, formulati-va aparari prin intampinare
In cazul in care, debitorul nu face contestație si accepta de buna voie sa evacueze imobilul, are voie să ia din casa bunurile , inclusiv ferestrele, centrală, parchet etc?
Dacă le ia pentru ce se mai numeste locuinta, si nu paragină?
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
Geo12345, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot cere o noua evacuare ? just1 just1 acum trei ani am cumparat un imobil la o licitatie publica, anul trecut am obtinut o sentinta civila de evacuare impotriva fostilor locatari, m-am adresat ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament Soso 1313 Soso 1313 Bună ziua Vă rog mult poate mă ajută cineva cu un răspuns la urmatoarea problemă : Apartamentul meu a fost scos la licitație de executorul ... (vezi toată discuția)
Lntrare in posesie imobil adjudecat-actiune in evacuare respinsa alinanicoleta85 alinanicoleta85 Buna ziua, In aprilie 2016, am achizitionat la licitatie un apartament (pentru care am platit pretul pietei, cu 7000 euro peste valoarea din raportul de ... (vezi toată discuția)