Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariul unui personal contractual

Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine cum e cu salariul unui personal contractual din cadrul unui Inspectorat de Politie. Dupa noua lege a salarizării nici nu ne regasim. Nimeni nu stie sa ne dea un raspuns. Toată lumea ne intelege dar ne zice ca asta e legea. Am salariu de functie 927 la care au adaugat toate sporurile si mi l a facut 1534 au mai adaugat o majorare de 15% si cu un spor de conditii grele si gradatie depășesc 1900. Tot brutul meu realizate fiind 2100. Ma intereseaza daca este calculat corect sau sporul de conditii grele si gradatie trebuie calculat la 1900. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

A fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale? cipanu cipanu ce salariu va avea un f.p. care a promovat in grad in functia de inspector , superior , treapta 3.mentionez ca salariul de baza anterior promovarii era ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public- inspector superior lorellay lorellay Va rog sa-mi spuneti cat ar trebui sa fie salariul pentru inspector grad superior, 10 ani vechime, 2 copii in intretinere. Multumesc frumos (vezi toată discuția)