avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dată înființare stradă
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dată înființare stradă

Dacă știe cineva din comunitatea giurgiuveană la ce data a luat ființă str. Cărămidarii Vechi din orașul Giurgiu,
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: georgescug , utilizator 15:39, 5 Ianuarie 2018
Acest gen de informatii poate sa fie aflat de la primarie formuland o cerere de istoric artera sau istoric nr postal .
Mulțumesc pentru răspuns. Am întrebat la primărie, compartimentul urbanism, dar nu au asemenea informație. Aștept alte informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de numar postal pentru cladirea nr 2 de pe o parcela de teren octavian57 octavian57 Buna ziua, Doresc sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: Pe un teren Cc se afla construit un imobil din anii 1960, acesta are numar de adresa postala sa ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate teren cu casa curte sector 1 bucuresti mica_lu mica_lu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: in 1986 parintii mei au cumparat o casa la curte - un teren de 600 m s-a impartit pe jumatate, 300 m revenind parintilor ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu? ContSters234338 ContSters234338 Buna seara! Va rog f mult sa-mi spuneti si mie daca Bdul Pache Protopopescu face parte din patrimoniu? Mii de multumiri! (vezi toată discuția)