Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ipoteca pentru neplata cas

Buna ziua,
Fratele meu a plecat din tara in 2007. Pentru a-si face card de sanatatea atunci a platit contributia cas pentru 3 luni. Dupa cativa ani ii vine instiintare ca are de plata 3000lei restante la cas. Atunciba adus adeverinta ca este angajat in Londra si plateste acolo. A intrebat de ce are datorie, caci el nu a vut nuciun contract de munca aici sau alte venituri care sa genereze datorii la cas. Raspunsul a fost ca nu a anuntat ca nu vrea sa renunte la asigurare, desi cand a platit a mentionat clar ca vrea sa plateasca doar pentru 3luni.
In urma succesiunii dupa decesul tatalui nostru devine coproprietar pe apartamentul mamei.
Astazi mama primeste prin posta instiintare de ipotecare a partii de proprietate a fratelui pentru o datorie de 4.000 lei.
Intrebarea mea este daca apartamentul poate fi scos la licitatie ( suntem 3frati si mama -coproprietari) . Notificarea vine din partea anaf
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
Lavanda22, utilizator

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire dupa dezbaterea succesiunii cristibelciu cristibelciu Hristos a inviat ! Avem urmatoarea speta: tatal decedat in 2005,ramas un apartament, mama si 2 copii. Se dezbate mostenirea pentru toti 3 imediat dupa deces. ... (vezi toată discuția)
Infractiune? andronescucel andronescucel tatal si fiul,au scos un credit de la cec,cu o copie de pe contractul apartament. credit de nevoi personale. parintii divortati,mama nu avea cunostiinta de ... (vezi toată discuția)
Executare silita vornicu remus vornicu remus Domnule avocat, am si eu o problema cu o firma de recuperari debide din partea unei banci la care am un credit de nevoi personale pe care nu am mai avut ... (vezi toată discuția)