avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru creatie/editare video pt ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru creatie/editare video pt Internet/Youtube

Buna ziua.

As vrea sa ofer servicii de editare video, dar fara legatura cu industria cinematografica, doar pentru utilizare pe Internet. Mai concret, eu realizez un video pe calculator, folosind softuri specializate, apoi il vand mai departe clientului. Nu inregistrez videourile cu o camera, ci le fac de la zero pe calculator (folosind imagini, text si eventual surse video achizitionate din alta parte).

In aceasta situatie, codul CAEN potrivit ar fi 5912?
"Este inclusa aici si activitatea laboratoarelor de filme cinematografice si activitatile laboratoarelor speciale, pentru filmele de desene animate. "

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Alegere caen sound design Anca Diana Anca Diana Buna ziua, Doresc sa deschid o firma cu obiectul de activitate sound design si muzica pentru jocuri si filme, si am unele nelamuriri: 1. Ce coduri caen se ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitati fotografice + filmare nunti Loredana_84 Loredana_84 Ca si cod caen pentru activitati foto am regasit 7420 - Activitati fotografice. Insa pentru filmari la nunti + editare filmari si absolut tot ce tine de partea ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen trebuie să folosesc? sd6112 sd6112 Buna ziua, Aș dori să-mi deschid un PFA, dar am o întrebare la care momentan nu am raspuns. Dacă voi face filmări și editare video, cu plata în ... (vezi toată discuția)