Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract cu telekom

Buna ziua,

telekom mi-a facturat nejustificat o suma in plus. Am facut mai multe sesizari nu am primit nici un raspuns (cea mai veche este de vreo 6 luni). Eu nu am platit suma facturata eronat dar am platit diferenta de plata si totusi mi-au restrictionat apelurile. Ce trebuie sa fac sa inchei contractul fara sa platesc penalizari deoarece eu consider ca ei sunt in culpa, tinand cont ca abia l-am prelungit pe 2 ani? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Cristidomni, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristidomni , utilizator 14:27, 9 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa anulez un contract cu furnizor telekom mobile romania cgog cgog Buna, Corectie la titlu: Cum sa anulez un contract (nu sa-l inchei) As dori sa stiu ce lege ma ajuta sa anulez contractul cu Telekom Mobile care normal ... (vezi toată discuția)
Bună seara vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră ... mpaul1952 mpaul1952 Bună seara Vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră la următoarea speță: A. Telekom mi-a calculat abuziv și eronat facturile ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)