avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Exemple de studii de caz /spete de drept diplomatic si ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Exemple de studii de caz /spete de drept diplomatic si consular

Buna ziua. As dori si eu sa imi dati exemple de spete reale de drept diplomatic si consular. Am nevoie pentru crearea unei teme de disertatie si nu gasesc informatii in bibiliografia recomandata. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Patenta consulara si exequaturul Medu Medu Buna seara! Acesta este subiectul pe care vi-l propun. Se gasesc foarte putine materiale pe aceasta tema. Sper sa acceptati provocarea mea! Numai bine! (vezi toată discuția)
Dubla disertatie la aceeasi specializare Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, as dori sa stiu daca este permis, conform legii, sa obtinem dublu disertatie in aceeas specializare, sau sunt obligat sa fac 2 mastere pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)