avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reorganizare institutie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reorganizare institutie publica

A trecut cineva prin reorganizarea unei institutii publice cu reducere de posturi ocupate ( functionari publici si personal contractual ) si poate sa impartaseasca din experienta acumulata ? M-ar interesa o procedura de organizare a examenelor in aplicarea art. 100 alin. (3) din Legea 188/1999 - statutul functionarilor publici si termenele pe care trebuie sa le iau in calcul pentru perioada de preaviz .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 10 Ianuarie 2018
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurea legea 63/2010 - personal contractul in institutii radu_mc radu_mc Buna ziua. Daca pentru restructurea (OUG 63/2010) posturilor functionarilor publici institutiile / ordonatorii de credite s-au folosit de art 100 legea ... (vezi toată discuția)
Discriminare functionari publici godessonmyknees godessonmyknees Buna ziua! Am 52 de ani, sunt functionar public in cadrul Serviciului de Relatii Publice din cadrul unei Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectia ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post functionar public AFANFANA AFANFANA Pe data de 28.02.2011 primesc o dispozitie a primarului de incetare a activitati incepand cu data de 01.04.2011 pe motiv de desfiintare a postului de operator ... (vezi toată discuția)