Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat

Buna ziua!as dori sa stiu daca se plateste avocatu din oficiu. Eu am platit la divort avocatul pentru fostul sot.multumesc. Si inca ceva: a zis ca ma da in judecata ca el nu a fost anuntat de divort.se poate? Eu la-m anuntat verbal dar el a crezut ca eu glumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Vasi0000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vasi0000 , utilizator 17:18, 10 Ianuarie 2018
Avocatul din oficiu se plateste din fondurile MJ,nu de parte.Anuntarea partii potrivnice se face prin citarea de care instanta, nu prin telefon de cealalta parte,nu are relevanta juridica.
Am inteles. Dar eu am platit curatoru suma 200de lei .ma refer exact sa-l reprezinte pe fostu sot in lipsa sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima instalare si ajutor nastere de la scoala unde sunt titulara sau detasata? llumi79 llumi79 Problema e ca am dat deja in judecata scoala unde sunt titulara, afland ulterior ca de fapt drepturile salariale le primesti de la locul de munca, (am crezut ... (vezi toată discuția)
Recuzare avocat victorm86 victorm86 As dori sa stiu daca poate fi recuzat un avocat a carui sustinere si probe contine falsuri fata de care s-au facut plangeri penale in urma carora s-a decis ... (vezi toată discuția)
Parat refuza primirea citatiei Gina_N Gina_N Buna ziua, Daca intr-un proces de divort si custodie copil, paratul (domicilat in strainatate, cetatean strain) refuza primirea citatiei prin posta, ... (vezi toată discuția)