avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost agresat de polițist cu scopul de a-mi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost agresat de polițist cu scopul de a-mi influența declarația ca martor. Este posibil să o retrag deoarece este declarație mincinoasă?

Pe data de 11:01:2018 am fost chemat sa merg la sectia de politie din comuna in care locuiesc nestiind pentru ce
mi s-a adus la cunostinta ca cineva a furat niste baloti de paie si mi s-au pus intrebarile daca am fost cu acel domn cand sa furat balotii sau daca i-am imprumutat calul sau caruta

eu am zis adevarul ca n-am fost la furat si nici nu i-am imprumutat calul sau caruta
seful de la sectie mi-a zis ca daca am facut cunostinta cu vasilica adica pulanul si a inceput sa imi dea peste maini si peste dosul mainilor dup-aia ma luat la palme dupa cap de imi plesneau creierii si mi sa rupt o rigla in cap de catre o politista pana am zis ceea ce au vrut sa auda numai sa nu mai dea in mine si sa ma lase sa plec acasa

as dori sa retrag marturia deoarece e marturie mincinoasa
nu am dovezi decat un baiat cu care am fost el a fost in camera cealalta si a auzit cand tipam sa nu mai dea

tot pe data de 11:01:2018 am depus dosarul pentru scoala de soferi si politaiul mi-a zis ca imi garanteaza ca eu nu mai dau de scoala de soferi ca imi va retrage dosarul
sunt apt dar nu am platit inca 65 75 de lei si inca n-am dus poza care mi s-a cerut
poate sa-mi faca una ca asta, sa imi retraga ei dosarul?
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: weedmastersr , utilizator 21:06, 13 Ianuarie 2018
Va sfatuiesc sa depuneti imediat plangere la parchet impotriva acelor politisti, sa va scoateti dosar de la legist dosar medico-legal cu privire la ranile suferite, si chiar sa chemati televiziunea. Daca faceti un circ mediatic din asta, este posibil ca acei mizerabili de politisti sa-si piarda locurile de munca, pentru ca politia romana nu mai are nevoie de nici un fel de dezastre de imagine publica. De curand un batran care a dat in judecata statul roman la CEDO pentru abuzurile comise a primit suma de 9000 de euro despagubiri.

Cat despre amenintarile cu privire la permis, sunt amenintari false. Nu au ce sa va faca. si daca chiar reuseste sa faca ceva, nu va fii prin mijloace legale. Pentru amenintarea asta merita denuntat si la DNA. Daca vreti sa le faceti rau, adunati dovezi ale faptelor criminale pe care le comit in mod uzual in localitate si denuntatii la DNA. In locul dumneavoastra as face orice sa le termin carierele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt Frezzy Frezzy Buna ziua, Sa incep,intr o zi prietena mea se afla in fata blocului ei.Acolo se aflau mai multi copii cu varste de maxim 13 ani.Toti o cunosteau pe ea si se ... (vezi toată discuția)
Plangere penala- abuz de incredere. adriatica123 adriatica123 Buna ziua, In data de 26.07.2011 am depus o plangere la Postul de politie C(pe raza comunei unde s-a produs infractiunea) din jud. Cluj. Plangerea a fost ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii prealabile - amenintare, minor, conditii RorbertIonut RorbertIonut E vorba de o poveste foarte foarte urata. Am fost amenintat de 1 elev de la liceu,ma amenintat in fata la directoare si pe email,inca am mesaju. A depus mama ... (vezi toată discuția)