avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin de identitate cetățean CRDS
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin de identitate cetățean CRDS

In urma cu 13 ani am obtinut cetatenie Israeliana si am plecat din Romania. La plecare am predat buletinul la cererea lor dar am in continuare pasaport romanesc. In pasaport scrie ca am domiciliul in Israel.
Vreau sa ma intorc in Romania definitiv. Cum pot sa imi scot buletinul de identitate din nou?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:40, 13 Ianuarie 2018
Va prezentati la serv. de evidenta a persoanelor din localitatea in care urmeaza sa locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de conducere in cazul dublei cetatenii. george stoica-banu george stoica-banu :sorry:Observ ca situatia in care ma aflu nu este un caz izolat, problema este ca nu reusesc sa gasesc exact ce legi se refera la aceasta chestiune pe care am ... (vezi toată discuția)
Recunoastere acte emise in strainatate Marius2001 Marius2001 Buna ziua.Am emigrat acum 20 de ani impreuna cu sotia din Romania, fara sa renuntam la cetatenia romana, casatoriti fiind la momentul plecarii din tara si am ... (vezi toată discuția)