avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mutare pensie de pe card
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mutare pensie de pe card

Buna ziua,
In momentul de fata soacra mea ia pensia pe card insa nu stie sa foloseasca cardul asa ca o ajutam eu. In curand ma voi muta in alta tara si as vrea sa imi spuneti daca stiti ce trebuie sa fac sa ii vina din nou pensia prin posta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:21, 13 Ianuarie 2018
E foarte simplu..., merge la Casa de Pensii și depune o cerere scrisă de mână, însoțită de copie xerox după buletin și cuponul de pensie.

Luna viitoare deja o va primi prin mandat poștal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon mov pensie maryelena maryelena Buna ziua ,va rog sa mi spuneti si mie daca mai este obligatoriu ridicarea talonului ptr cei care au optat pensia pe card .Am o mare problema tatal meu fiind ... (vezi toată discuția)
Pensia tatalui decedat ContSters356923 ContSters356923 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie privind pensia tatalui meu decedat. Tata a murit de curand si nu stiu ce sa fac pentru a ridica pensia de ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)