avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Transformarea unui post de fuctionar public
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Transformarea unui post de fuctionar public

Buna ziua,
Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am absolvit masterul in Stiinte Economice (AATCS), pe langa asta am si atributii de registratura si achizitii publice.
Intrebarea mea vine acum: care este baza legala de care trebuie tinut cont daca se doreste transformarea unui post de functionar public consilier juridic (care este vacant) in functionar public de achizitii publice (care nu exista) ?
Sau infiintarea unui nou post de functionar public de achizitii publice.
Va multumesc !
Buna ziua,
Va rog sa puneti intrebarea in forumul potrivit, situatia dvs nu poate fi rezolvata prin mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post de functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)
Transformare unui post de functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)