avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concediere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concediere

Am fost concediat fara preaviz cu toate ca detineam gestiune, ce obligatie mai am fata de unitate ???
Cel mai recent răspuns: Nelu70 , utilizator 15:18, 15 Ianuarie 2018
Puteti sa imi spuneti va rog care a fost motivul concedierii?
Gestiunea a fost preluata printr-un proces verbal sau in urma unui inventar?
Aceste raspunsuri imi sunt necesare ca sa va pot da un raspuns corect
Buna ziua! Depinde foarte mult tipul concedierii, este una dintre cele de la art. 61 sau este concediere individuala/colectiva? In ambele situatii insa, daca vi s-a emis decizia si mai mult daca ati obtinut o fisa de lichidare prin care atesta ca ati predat tot la zi, raspunderea dvs fata de societate este mult diminuata. De altfel, ar trebui sa fie initiativa societatii care sa va ceara sa va descarcati de gestiune si nu invers. Sunt multe aspecte de dezbatut, cum ati preluat aceasta gestiune, in baza a caror documente, ce valoare, insa un raspuns simplu ar fi ca momentan niciuna.
Motivul concedierii ,, nod in papura,CICÂ PTR. INDISCIPLINÂ", dupa 30 de ani (de munca) in acea unitate. Adevaratul motiv al concedierii este mult mai grav ( tocmai am descoperit cum unitatea este in mod repetat furata cu buna stiinta a dl. Director, anual cu peste un miliard de lei. Gestiunea a fost preluata in urma unui inventar, am reusit sa predau 99,9 la suta din acel inventar, eu prezentandu-ma pe banii mei si din timpul meu liber. Am reusit intr-un mod anume sa inregistrez persoane care au fost numite sa imi prea gestiunea care au declarat citez,, CA AU FOST PUSE DE CATRE DL. DIRECTOR SA IMI GASEASCA CAT MAI MULTE LIPSURI DIN GESTIUNE...plus ca la unu din magazii, inca din prima zi mi-au pus lacat, fara ca eu sa predau ce ezte in aceea magazie... Iar dupa 4 zile sunt sunat ca sa merg si sa pun lacat pe aceea magazie. Ce ma sfatuiti sa fac ??? Vâ multumesc din suflet... si sarut mana !!!

GABRIELA RASANU a scris:

Puteti sa imi spuneti va rog care a fost motivul concedierii?
Gestiunea a fost preluata printr-un proces verbal sau in urma unui inventar?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept comercial - probleme inventar Alali Alali Buna ziua, Doresc sa imi spuneti daca ma puteti ajuta intr-o problema pe care o intampin la locul de munca. Sunt Sef depozit in cadrul societati. Gestiunea ... (vezi toată discuția)
Încetare contract de muncă disciplinar. mai sunt obligată să mă prezint pentru predarea gestiunii? Cristina-Alina Cristina-Alina Daca mi s-a incheiat contractul de munca disciplinar...mai sunt obligata sa ma prezint sa predau gestiunea??? (vezi toată discuția)
Gestionar sau nu ? sabinna sabinna O persoana are in gestiune toate calculatoarele din societate. Acestea sunt folosite de salariati in indeplinirea sarcinilor de serviciu fiind preluate de ... (vezi toată discuția)