avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie produs

Buna ziua,

In 2016 am cumparat o masina de spalat LG care s-a defectat. Cei de la LG au spus ca imi dau un certificat de inlocuire si eu sa ma adresez magazinului de unde am cumparat masina pentru a-mi fi inlocuit produsul sau pentru a-mi fi virati inapoi banii.
Problema este ca intre timp magazinul s-a inchis si cei de la LG imi spun ca nu au ce sa-mi faca.
Ce pot sa fac in cazul acesta?

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: radubz , utilizator 18:31, 15 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Produsul LG a fost cumparat de la un magazin care doar distribuia produsele lor.
Cei de la LG mi-au comunicat ca nu au ce face, ei imi pot da doar certificatul de schimbare al produsului aflat in garantie(pentru ca nu se mai poate repara) si eu sa merg cu acel certificat la magazinul de unde am cumparat produsul pentru a-mi fi inlocuit sau pentru a-mi fi returnati banii, numai ca magazinul nu mai exista(www.altia.ro)
O sa fac si plangere la ANPC pentru ca mi se pare stupid raspunsul producatorului(LG), dar voiam sa stiu daca legal este si producatorul raspunzator pentru garantie in cazul asta si nu doar vanzatorul(magazinul ce a dat faliment).

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online dacmo dacmo Pe 18 februarie am achizitionat o casca moto, prin comanda online. Casca a sosit 1 saptamana mai tarziu dar masura nu se potrivea. Casca a fost schimbata cu o ... (vezi toată discuția)
Garantie ionutpop31 ionutpop31 In cazul unui produs electronic cu probleme (memorie DDR calculator), care este in garantie 2 ani, trimis in service, produs care din pacate nu mai este in ... (vezi toată discuția)