avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa judiciara calculata eronat de instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa judiciara calculata eronat de instanta

buna ziua , instanta mi-a comunicat ca in termen de 10 zile trebuie sa achit taxa judiciara , problema este in comunicare este un zero in plus , ex in loc de 100 lei instanta a scris 1000 lei. ce pot sa fac ? platesc 100 lei si trimit impreuna cu o Cerere de indreptare eroare materiala ? sau o Cerere de Reexaminare ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Ani Avram , Consilier juridic 13:28, 16 Ianuarie 2018
Daca aveti certitudine asupra cuantumului timbrajului, achitati o taxa de 100 lei si formulati o cerere de reexaminare
Puteti suna la registratura instantei pe rolul careia se afla dosarul si sa rugati, mentionand numarul dosarului, sa va precizeze cuantumul taxei judiciare de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar eronata in minus seldom seldom Buna ziua, Azi mi-a venit o comunicare ca trebuie sa achit taxa judiciara de timbru 0 si am drept de contestatie in 3 zile, sub sanctiunea anularii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu taxa timbru judiciar. danaa1 danaa1 Am avut un dosar pe rolul unei instanțe, am achitat taxa judiciar de timbru in cuantum de 100 lei pentru daune morale conf. art. 7 din OUG 80/2013. Procesul ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)