LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Pentru anii mei de munca din perioada 1964-1966 s-a pierdut arhiva. In Carnetul de munca nu este inscris salariul, iar pensia mi s-a calculat pe baza salariului minim pe economie (450-525 lei), desi eu aveam salariul in acea perioada de 1450-1900 lei. Cum pot rezolva situatia?
Am lucrat la ziarul regional "Inainte" Craiova. Din cauza mutarii redactei dintr-un loc in altul dupa 1989, statele de salarii pentru anii 1964-1966 s-au pierdut, iar in cele existente, incepand din 1967, eu figurez cu salariul de 1900 lei. Precizez ca am fost angajat prin repartitie la absolvirea facultatii in 1964 cu salariul de baza de 1450 lei. In carnetul meu de munca nu este inscris salariul . Multumesc pentru interesul pe care il aratati pentru situatia mea. Daca legea prevedea luarea in considerare macar a salariului minim pe ramura, era mai convenabil, pentru ca mi se calcula macar pe baza salariului minim din presa regionala, care pe atunci era unitar.