avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 600 venit din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 600 venit din inchiriere

Am un contract de inchiriere a unui apartament - deci realizez venituri din cedarea folosintei bunurilor dar sunt si angajata.
Chiria este stabilita in Euro dar se plateste in lei.
In 2018 am incasat pe 9 luni (contractul a inceput in aprilie 2017) mai putin de 22.800 lei.
Trebuie depusa declaratia 600 ?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Carbunescu , utilizator 21:45, 24 Ianuarie 2018
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere apartament noriszah noriszah Vreau sa inchiriez un apartament intre luna decembrie 2017 si iunie 2018 . Este necesar completare declaratie anaf pentru inchiriere apartament daca am sub un ... (vezi toată discuția)
Impozitul din inchiriere imobiliara ContSters70318 ContSters70318 In cazul in care sursa de venit a unei persoane provine din dreptul de proprietate(chirie) iar valoarea acesteia nu depaseste venitul minim garantat,mai ... (vezi toată discuția)
D 600 - dividende ndeea ndeea Sunt administrator si salariata la o companie. In luna noiembrie 2017 s-au distribuit dividende si s-a platit impozitul pe dividende in decembrie 2017. Plata ... (vezi toată discuția)