Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensia de handicap

Anul trecut a avut gradul 2 iar anul acesta la trecut 3 dar handicapul a rămas tot așa nu sa modificat nimic .oare pot sa depun contestatie .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:50, 18 Ianuarie 2018
Va referiti la indemnizatia de handicap sau la ce altceva ?
INDEMNIZAȚIA:
Pentru persoanele adulte cu handicap GRAV – de la 340 lei la 450 lei, începând cu 1 ianuarie 2018;

Pentru persoanele adulte cu handicap ACCENTUAT – de la 272 lei la 350 lei, începând cu 1 ianuarie 2018;

Pentru persoanele adulte cu handicap MEDIU – de la 39 lei la 50 lei, începând cu 1 ianuarie 2018;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie persoana handicap ContSters452117 ContSters452117 Buna ziua, doamnelor si domnilor. De la 1 ianuarie 2018 vor creste indemnizatiile persoanelor cu handicap? Mentionez faptul ca mama primeste o indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Oug de modificare a lg. 448/2006 nistorsofia nistorsofia Buna ziua ,Ong. cu privire la modificare lg. 448/2006 care intra in vigoare din 2018 privind protectia persoanelor cu handicap de marire a indemnizatiei ,se ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana cu handicap accentuat. am băgat un dosar la casa de pensii ptr.o pensie de invaliditate si mi l-au respins, ca cică nu as fi bolnava așa de rau alexandra_campeanu alexandra_campeanu Ma pot angaja, daca sunt persoana cu handicap accentuat definitiv? Am 41 ani, am un copil in întreținere si o indemnizație mica de 272 lei? Mi se va tăia ... (vezi toată discuția)