avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... instrainarea unui bun comun fara partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

instrainarea unui bun comun fara partaj

Am cumparat locuinta care mi-a fost atribuita cu chirie, in timpul cand am fost casatorita cu un cetatean englez si domiciliam in marea britanie. Casatoria a fost oficiata in Ploiesti iar divortul a fost pronuntat in Marea Britanie (fara partaj) dar inregistrat in starea civila din Romania Acum doresc sa vand apartamentul care se pare este bun comun dar fostul sot se afla in inchisoare in Marea Britanie si am inteles ca e recasatorit. Ce trebuie sa fac sa pot vinde apartamentul din Romania?
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
ContSters455084, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:15, 18 Ianuarie 2018
Sa obtineti de la fostul sot o procura prin care va imputerniceste sa vindeti apartamentul.
Sau sa faceti partajul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea dupa divort elenadinica elenadinica Am achizitionat un apartament cand eram necasatorita (deci pe numele de fata) , apoi l-am platit impreuna cu sotul, in rate. Intentionez sa intentez divort, ... (vezi toată discuția)
Sunt divortata legal, la oficiul starii civile din 2012, dar ... profesoara10 profesoara10 Sunt divortata legal, la oficiul starii civile din 2012, dar nu am facut inca partajul apartamentului comun. In toata aceasta perioada in apartament a stat ... (vezi toată discuția)
Bunuri in comun sau separate - sot supravietuitor lauraconstantinescu7 lauraconstantinescu7 Subiect: Mostenire sot cetatean englez Buna ziua M-am casatorit cu un cetatean englez, care are doua fete majore din casatoria precedenta. Fosta sotie ... (vezi toată discuția)