avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare destinatie spatiu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare destinatie spatiu

Buna ziua, un apartament detinut de mine este inchiriat, activitatea desfasurata este "cabinet medical". Toate avizele necesare pt a functiona sunt luate, cabinetul desfasurandu-si activitatea deja de 2,5 ani. In CFul locuintei este mentionata inchirierea catre cabinetul respectiv. A aparut intrebarea daca trebuie schimbata destinatia spatiului inchiriat. Pentru a obtine toate avizele necesare incl orar de functionare nu a fost ceruta o evidenta in cea ce priveste destinatia spatiului de catre autoritati. Sunt in dubiu daca trebuie sa fie schimbata totusi destinatia si care sunt consecintele daca destinatia ramane neschimbata. Va multumesc anticipat pt un raspuns sau o indicatie und as putea afla un raspuns la aceasta intrebare. Alexandru Stoianov
Cel mai recent răspuns: Hatieganu , utilizator 11:39, 23 Ianuarie 2018
Ati avut probleme pentru neschimbarea destinatiei ?
Nu! Dar doresc sa inteleg conditiile in care ar trebui facuta schimbarea. Nu doresc sa ofer un "front de atac" pt autoritati, vecini, etc
Imi poate cineva raspunde la tema de mai sus?

Hatieganu a scris:

Nu! Dar doresc sa inteleg conditiile in care ar trebui facuta schimbarea. Nu doresc sa ofer un "front de atac" pt autoritati, vecini, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta kokonut kokonut Buna seara! Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!detin un apartament la parter pe persoana fizica, il ... shoricica shoricica Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana fizica, il pot inchiria unei firme? in ce conditii isi poate desfasura acolo o activitate privata? (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa deschid un magazin cu textile, dar chiria ... RenataL RenataL Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin cu textile, dar chiria pe care am gasit-o nu este trecuta ca si spatiu comercial, ci locuinta. Proprietarul nu doreste ... (vezi toată discuția)