avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achiziții Flanco
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achiziții Flanco

In data de 14.11.2017 am achiziționat de la magazinul Flanco din localitatea Aleșd produse in valoare de 1200 lei prin credit Cetelem pe un an de zile. In luna decembrie trebuia să achit prima rată dar doamna de la un ghișeu Cetelem mi-a spus că nu sunt in sistem am primit o înștiințare pe mail cum că din cauză că contractul nu a fost trimis la timp urmează ca prima rată să fie în ianuarie 2018. M-am prezentat in 17.01.2018 ca să achit rată și uimirea mea a fost că nici acum nu figuram in sistem. Aș dori un sfat "ce este de făcut?".
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Fiul munților , utilizator 16:50, 18 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Pacalit de flanco yoos26 yoos26 Buna ziua, solicit un sfat vis a-vis de cea mai recenta practica Aa Flanco. In anul 2003 luna DECEMBRIE am contractat un credit pe durata de 3 ani(valoare ... (vezi toată discuția)
Plati online in rate ButterflyS ButterflyS Buna seara, Mi-am facut un card de cumparaturi la o banca. Am cumparat doua produse de o valoare mare de la doi furnizori diferiti. Comenzile si platile ... (vezi toată discuția)