Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

iesire la pensie

barbat 60 ani impliniti luna asta avand o vechime de32 ani si 6 luni cu tot cu armata din care 8 ani si 7 luni in grupa II ( in care 6 ani am lucrat in 3 schimburi beneficiind de spor de noapte de 15% ).Intrebare: Cand pot iesi la pensie ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:00, 22 Ianuarie 2018
Limita de varsta la 65 ani.
Cei 8 ani și 7 luni din gr.II nu se iau în considerare?

Pentru a beneficia de reducerea cu 1 an si 6 luni a varstei standard de pensionare trebuie sa indepliniti conditia de stagiu complet de 35 de ani.
Aveti 34 ani si 6 luni.
multumesc
multumesc

Alte discuții în legătură

Data ieºire pensie conform noii legi cioarec carmen cioarec carmen Bărbat nascut 25.12.1954, vechime totală 37 ani din care 13 ani 2 lu ni gr.I şi 11 ani 7 luni gr.II. (vezi toată discuția)
Lamuriri pentru pensionare anticipata andreeapopescu24 andreeapopescu24 Sunt nascuta pe 28 oct 1956, am 21 de ani de munca, din care 6 ani si 6 luni de grupa I, iar 8 ani de grupa a II-a. Ma pot pensiona anticipat? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Reducere varsta standard de pensionare pentru cei care au lucrat in gr.a ii-a de munca Felicia_Cirstea Felicia_Cirstea Buna ziua, Sotul meu este nascut in data de 18.02.1957 si are o vechime in munca de 34 ani, 8 luni si 9 zile din care: - in grupa a II-a de munca ... (vezi toată discuția)