avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Concediu medical in italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Concediu medical in italia

Lucrez la o societate in italia cu contract de munca pe perioada nedeterminata si venind in Romania in concediu de odihna am avut problema de sanatate si m-am internet la spital
Cum pot avea dreptul la concediu medical ?
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 12:41, 24 Aprilie 2018
Buna ziua, incercati cu fisa de internare daca intradevar ati stat in spital, traduceti si legalizati dupa care mergeti la medicul de familie in italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ionescumaria13 ionescumaria13 Lucrez legal la o firma in ANGLIA ,platesc asigurar de sanatate si in Romania si venind in tara(ro)m am internat in spital.Ce acte sunt justificabile pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu medical lauzie turcu_raisa turcu_raisa Buna dimineata. Ma numesc Raisa Slav si sunt mamica unui baietel de 6 saptamani nascut prematur (35 saptamani). Precizez ca am nascut pe 19 septembrie 2017 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Florys12 Florys12 Buna seara. Am avut copilul de 9 ani internat în spital 2 zile. A trebuit să stau însoțitor si am platit 18 lei. Fișa de internare este pe numele ... (vezi toată discuția)