avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Referitor la impozit pe chirie ,daca sint pensionar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Referitor la impozit pe chirie ,daca sint pensionar

Ce formular ,acte trebuie depuse la finante,in ce termen si ce procent se va impozita din chiria primita
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: pv1953 , utilizator 13:12, 25 Ianuarie 2018
depuneti la administratia financiara sectorului de care apartineti 3 ex contract inchiriere, o copie C.I. a dvs si a chiriasului sau certif inreg fiscala daca e persoana juridica, copie act dobandire imobil si completati f220 in 2 ex.
Impozitul pe venit inteleg ca este 10%, mai nou! Scadeti din suma declarata 40% deductibili si apoi inca 10%. ce va ramane este venitul net.

pv1953 a scris:

Ce formular ,acte trebuie depuse la finante,in ce termen si ce procent se va impozita din chiria primita

depuneti in 30 zile de la data semnarii contractului (pt a evita o amenda chiar daca au trecut cele 30 zile, mergeti si inregistrati)
depuneti in 30 zile de la data semnarii contractului (pt a evita o amenda chiar daca au trecut cele 30 zile, mergeti si inregistrati)
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata externa mihai gru mihai gru Buna ziua, Am nevoie de o indrumare va rog pt ca e prima data cand am de aface cu asa ceva. Am de platit suma de 1000 euro unei firme din olanda pt ... (vezi toată discuția)
Factura primita cu intarziere niko 94 niko 94 Am primit o factura din luna Noiembrie abia acuma, ce ar trebui sa fac, sa o inreg in conta. in Decembrie, dar in Decont unde sa o trec la regularizari rd.25 ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmez dupa infiintare intreprindere individuala? ro_alex ro_alex Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie, dupa eliberarea certificatului de inregistrare a unei intreprinderi individuale, neplatitoare de TVA, fara angajati ... (vezi toată discuția)