avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... perioada de înscriere pentru absolventi de liceu 2018 ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

perioada de înscriere pentru absolventi de liceu 2018 la scoala de agenti de politie si sri

lin ce perioada a anului 2018 se fac înscrierile pentru absolventi de liceu 2018 cu bacalaureat la scoala de agentipolitie si sri
Cel mai recent răspuns: Username 1234567 , utilizator 10:43, 20 Ianuarie 2018
Înscrierea trebuia făcută până pe 5 Dec 2017,la sediul inspectoratelor politiei judeţene sau la Poliţia Capitalei, în funcţie de reşedinţa sau domiciliul candidaţilor.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.---referitor la școală de poliție.
Despre admiterea la Academia de Informații,, Mihai Viteazul"(SRI) nu pot preciza nimic, deoarece la momentul acesta pe site nu exista încă condițiile de înscriere pe anul 2018...incrierea și concursul de admitere desfasurandu-se începând cu luna Aprilie, Mai.
georgianaandrei73@yahoo.com a scris:

lin ce perioada a anului 2018 se fac înscrierile pentru absolventi de liceu 2018 cu bacalaureat la scoala de agentipolitie si sri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor aandreeeaa aandreeeaa Buna ziua!Ma numesc Andreea Braslasu din Ploiesti Prahova..am decis sa ma inscriu la Agent de Politie Vasile Lascar Campina.Sunt pregatita din toate punctele ... (vezi toată discuția)
Ingradirea unui drept potyzzor00 potyzzor00 Buna ziua. acum 2 ani am vrut sa particip la concursul de admitere la Academia de Politie A.I.Cuza iar dupa testarea psihologica ,la care am declarat admis, cu ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare! Malfurion Malfurion Salutare...am si eu o nedumerire! Acum 7 ani am fost condamnat la 3 luni cu suspendare pentru o \\"copilarie\\"! Intrebarea: Ma pot inscrie la Academia ... (vezi toată discuția)