avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce se intamplat daca nu depui declaratia 600 la timp?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce se intamplat daca nu depui declaratia 600 la timp?

Daca nu depun declaratia 600 pana la 31 ianuarie si o depun mai tarziu ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:15, 21 Ianuarie 2018
Persoanele care nu depun formularul 600 pana pe 31 ianuarie 2018 risca avertisment sau amenda contraventionala intre 500 de lei si 1.000 de lei, cu posibilitate de plata la jumatate, in termen de 48 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia 100 la o firma nou infiinata fara activitate mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. O firma nou infiintata,care nu are inca activitate,am inteles ca trebuie sa depuna declaratia 100 ... (vezi toată discuția)
Amenda redusa cu 50% in 48 ore mik_zoltan mik_zoltan Stiu ca in majoritatea cazurilor cand cineva este amendat se poate plati 50% din amenda in termen de 48 ore. Dar am citit ceva ce spune ceva ... (vezi toată discuția)
Nedepunere in termen 010 auras2705 auras2705 Buna ziua !!! si ...La multi ani !!! Cum pot urmatoarea problema In data de 25.10.2012 s-a facut angajarea si trecerea in REVISAL a unei persoane. Tot ... (vezi toată discuția)