Daca in anul 2017, am semnat contract de interpretare artistica prin intermediul unei Agentii de Casting( cu toate ca prestatia NU a fost artistica, era activitate de organizare) si am depasit valoarea totala de 22.800 pe an,
-> CE anume trebuie sa platesc anul acesta?? Banii care i-am primit au fost deja impozitati odata, adica sa retinut la anagajator impozit, CAS, sanatate(exp. din suma de 820 de lei-brut, am primit 675 lei)
Exp. la suma totala de 60.000 de lei castigati intr-un an(bani deja impozitati), cat ar trebuii sa platesc anul acesta?
-> Anul acesta cu siguranta nu voi mai avea acest gen de activitate( adica ctr de intrepretare), A fost un proiect izolat, cel la care am participat.
Suma datorata anul acesta conform noilor legi in vigore daca nu o am si voi fi in imposibilitatea de plata. ce se va intampla? Exista posibilitatea sa platesc pe luna? daca nu platesc ce se intampla?
-> Care este diferenta intre contractul de proprietate intelectuala si contractul cu drepturi de autor?
-> In cazul unui student care ar fi in aceeasi situatie, ce se intampla d.p.d.v. legal? Are anumite deduceri etc?
-> ce campuri trebuie completate in formularul 600?