avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cine depune declaratia 600 ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cine depune declaratia 600 ?

Buna ziua, copilul meu are un depozit bancar cu suma de 1000000 ron. Astfel el a avut o dobanda in 2017 ,undeva la 25000 ron, deci trebuie sa depuna declaratia 600. Are 2 ani si 4 luni. Il trimit la ANAF sa si depuna declaratia? Va fi amendat? Nu amenda e problema ci ideea in sine, la 2 ani sa ti dea anaf ul amenda. Multumesc
Cel mai recent răspuns: MuncaciuDaniel , utilizator 20:11, 21 Ianuarie 2018
Asa cum ati trimis copilul singur sa-si faca contul bancar!
Banii i au intrat in cont , printr un testament, cu anumite clauze contractuale. Probabil ca daca sunt imputernicit pe cont, si copilul ma imputerniceste sa merg eu. Absurd oricum, sa plateasca un copil de 2 ani CASS
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
MuncaciuDaniel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas pentru dobanda la banca ? cristian p cristian p 1. Daca am avut depozit bancar cu dobanda datorez pe langa impozit pe venit si CAS pentru dobanda respectiva ? 2.Daca am inchiriat masina cu contract de ... (vezi toată discuția)
Cass dobanzi bancare EduardPopa EduardPopa Spuneti-mi, va rog, daca stie cineva, daca sotia (cu venit doar din dobanzi bancare) unei persoane care are venituri din salarii trebuie sa plateasca cass pe ... (vezi toată discuția)
Mi-a pus anaf-ul poprire de 600 ron pe contul din bancă plus ... DoruD DoruD Mi-a pus ANAF-ul poprire de 600 RON pe contul din bancă plus 38 dobândă plus 25 RON comision de poprire. Mă gândesc că dacă nu mă duc peste ei ăștia ... (vezi toată discuția)