Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de folosință casa neimpartita inca prin partaj

Bună ziua, am divorțat de circa 1 an de zile si nu am facut partajul bunurilor. Locuim inca impreuna in apartament intrucat eu nu am unde sa Plec iar fostul sot nu vrea nici el sa plece . Eu am dreptul sa aduc in locuinta pe cineva , prieteni ? Dacă eu aduc pe cineva in apartament trebuie să am acordul lui ? El ma amenință mereu ca imi schimba yala sa nu mai intru . Cum sa procedez ca ma jigneste mereu si ma amenință încontinuu.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
Justim, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:06, 22 Ianuarie 2018
Buna seara,
Iesiti din indiviziune.
Alta solutie nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am eu în timpul procesului de partaj? cristian damian cristian damian Sentința de divorț este dată și am custodia copilului. Fosta soție stă în apartamentul comun, zonă ultracentrală, tot confortul, iar ... (vezi toată discuția)
Despre evacuare dupa divort dlp dlp sunt divortat de aproape 4 ani.sotia mea a intentat divortul la insistentele parintilor ei cu care nu m-am inteles niciodata si asta dupa 17 ani de ... (vezi toată discuția)